Ufox puhdistusjauhe

Ufox puhdistusjauhe

24,70 

Osasto: Toimitustapa ja -hinta:

Kuvaus

Ufox ilmankostutin laitteesta ei liukene epäpuhtauksia veteen tai ilmaan, mutta vedestä voi jäädä ajan myötä kalkkisaastumia. Huoltaminen on helppoa Ufox -puhdistusjauheella, jolla voidaan poistaa vedestä tiivistynyt kalkkikerrostuma sekä muut mineraalit vesisäiliöstä ja vastuksista.

Pakkaus sisältää 2 kpl 50 g puhdistusjauhepussia. Tuote soveltuu käytettäväksi Ufox ilmankostuttimien (HK2 ja U3S) puhdistamiseen.

Käyttöohje
Irrota kostutin sähköverkosta. Huuhtele altaasta helposti irtoava lika. Kaada altaaseen vesi, niin että vastus peittyy (malli 3S: 1,0-1,7 litraa, malli HK 2: 0,7-1,2 litraa). Lisää tämän jälkeen pussillinen (50g) puhdistusjauhetta veteen. Anna liuoksen vaikuttaa 1-24 tuntia. Käytä tarvittaessa pehmeää harjaa. Huuhtele kostuttimen pohjalle saostunut
liete huolellisesti runsaalla vedellä.

Vältä hengittämästä höyryjä! Varo kemikaalin joutumista iholle ja silmiin.

Ufox-puhdistusainetta ei saa sekoittaa minkään muun puhdistusaineen kanssa.
Alä käytä ainetta sinkki-, alumiini-, posliini-, emali-, kromipinnoilla. Vettä ei saa päästää sähkölaitteisiin. Jätteiden käsittely Runsaalla vedellä laimennettuna: viemäriin.
Käyttämätön puhdistusjauhe: ongelmajätteen keräyspisteeseen.

Säilytys
Säilytä kuivassa, viileässä ja tuuletetussa tilassa. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Valmistaja

Allaway Oy

Allaway Oy on suomalainen Allaway-keskuspölynimurijärjestelmiä ja Ufox-ilmankostuttimia valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1982. Tehdas ja toimitilat sijaitsevat Jyväskylässä Keski-Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ufox puhdistusjauhe”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: