Pisla Markiisi

Pisla Markiisi

Osasto: Toimitustapa ja -hinta:

Kuvaus

Pisla markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden ja terassirakenteiden pintoja kuluttavalta UV-säteilyltä sekä elävöittää talosi ulkonäköä. Pisla markiisi on erittäin helppokäyttöinen.

Markiisit valmistaa Pislan tytäryhtiö puolalainen Vertex S.A., jolla on takanaan pitkä tuotekehitys markiisien parissa. Siksi näissä markiiseissa ei ole ”lastentauteja” vaan tuloksena on laadukas, perusteellisesti testattu ja toimiva tuote. Markiiseilla on CE-hyväksyntä.

 

Markiisit on helppo asentaa ja niiden mukana tulee kotimaankieliset asennusohjeet. Markiisien mukana tulee aina kannakkeet, jotka sopivat sekä seinä- että kattokiinnitykseen. Asennusohjeet löydät myös www.pisla.fi/ohjeet.

HUOM! Kaikki markiisin asennus- ja säätötoimet täytyy aina tehdä markiisi suljettuna ja nivelvarret kiinni-asentoon lukittuna (esim. remmillä tai lujalla nippusiteellä).

Runko:

Markiiseissa on luja ja laadukas runko. Koska nivelvarret ovat alumiinia, runko on myös kevyt. Runkopalkki ja kannakkeet ovat terästä.

Perusmarkiisi avataan ja suljetaan kammella (1,8 m). Avausmekanismin kampi on edestä katsottuna markiisin oikealla puolella, mutta on vaihdettavissa vasemmalle.

Markiisi voidaan kuitenkin hankkia moottorilla tai moottori voidaan jälkiasentaa siihen. Moottoria ohjataan joko kytkimellä tai kaukosäätimellä.

 

Kankaat:

Markiisien kankaat ovat korkealaatuisia, läpivärjättyjä ja erittäin vahvasti suojattuja UV-säteilyä ja likaa vastaan.

Kankaat hylkivät vettä, mutta markiisi on kuitenkin tarkoitettu aurinkosuojaksi, joten sulje se sateella. Markiisi tulee sulkea myös tuulisella säällä. Yleisimmät vahingot markiiseille aiheutuvat sen ollessa auki kovalla tuulella.

Markiisin leveys tarkoittaa markiisin kokonaisleveyttä päätymekanismeineen. Markiisin kankaan leveys on 11 cm kapeampi kuin koko markiisin leveys.

Markiisin ulottuma tarkoittaa sen etureunuksen eli liepeen etäisyyttä seinästä kankaan pinnan suunnassa.

Valmistaja

Pisla Oy

Pisla on Suomen johtava pienrauta- ja sisustustuotteiden valmistaja, maahantuoja ja jakelija.

Tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kampanjan ajan toimituskulut 0€!

Toimitusaika kampanjan aika 4-5 viikkoon.

Markiisin mekanismilla on kahden vuoden takuu, kankailla takuuaika on viisi vuotta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pisla Markiisi”