PANOSPUHDISTAMO UPONOR CLEAN 1

PANOSPUHDISTAMO UPONOR CLEAN 1

8340,00 

LVIS: 3624853 EAN: 6414903302057 Valmistajan tuotekoodi: 1048256 Osasto:

Kuvaus

Yhden perheen kaikkien jätevesien käsittelyyn suunniteltu biologis-kemiallinen panospuhdistamo, jossa on langaton hälytinjärjestelmä. Näyttöpaneelissa olevat selkeät merkkivalot ilmoittavat milloin on aihetta toimenpiteisiin, kuten saostuskemikaalin lisäämiseen tai loka-auton tilaamiseen. Soveltuu vakituiseen asumiseen tai ympärivuotisessa käytössä oleviin vapaa-ajan asuntoihin, lähes kaikille tonteille sekä uudis- ja saneerauskohteisiin. Maks. virtaama 1,05 m³/vrk.

Pienikokoinen Uponor Clean I -panospuhdistamo vie vain vähän tilaa ja sen asennussyvyys on matala. Puhdistamon voi sijoittaa myös kallioiseen maastoon ja saneerauskohteessa esimerkiksi vanhojen betonirengaskaivojen tilalle. Uudiskohteessa puhdistamo on edullisinta asennuttaa samaan aikaan, kun talon perustuksia tehdään.

  • Langaton hälytin selkeällä näyttöpaneelilla
  • Huomaamaton pihamaalla
  • Lokatyhjennys vain kerran vuodessa
  • Loma-automatiikka

Uponorin biologis-kemialliset panospuhdistamot ovat laadukkaita, tehokkaita ja nykyaikaisia jätevesiratkaisuja. Puhdistamomallisto ulottuu yhden omakotitalon puhdistamosta kyläkohtaisiin järjestelmiin. Panospuhdistamot koostuvat saostus- ja prosessisäiliöstä, jossa puhdistusprosessi tapahtuu. Puhdistamon toimintaa ohjataan automaattisesti logiikan avulla. Puhdistunut vesi voidaan johtaa ojaan, maahan imeytykseen tai maasuodatukseen.

Tehtaalla asennus- ja käyttövalmiiksi rakennettu Uponor-panospuhdistamo on nopea asentaa ja vaivaton sijoittaa myös pienelle tontille. Se ei myöskään vaadi maaperältä erityisiä ominaisuuksia ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Uponorin panospuhdistamot täyttävät eurooppalaisen EN 12566-3-tuotestandardin vaatimukset ja ovat CE-merkittyjä.

https://www.uponor.fi/tuotejarjestelmat/jatevesijarjestelmat/clean-takuu

Valmistaja

UPONOR SUOMI OY

Uponor on yksi johtavista asumisen ja rakentamisen järjestelmätoimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä markkinajohtaja yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmissä Pohjoismaissa. Päätuotteitamme ovat lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmät niin asuin- ja liikerakentamiseen kuin julkiseen rakentamiseenkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PANOSPUHDISTAMO UPONOR CLEAN 1”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: