MUURIKKA SÄHKÖSAVUSTIN PRO 1100 W JA MEATER

MUURIKKA SÄHKÖSAVUSTIN PRO 1100 W JA MEATER

234,22 

EAN: 6412450682417 Valmistajan tuotekoodi: TO6824/ME Toimitusaika: 14-21 arkipäivää Saatavuus: Tilaustuote Osastot: ,

Kuvaus

MEATER langattoman paistomittarin avulla saavutat täydellisen kypsyyden savustaessasi ja seuraat valmistumista helposti puhelimestasi. MEATER mobiiliapplikaatio hälyttää kun ruoka on valmista! Yhdessä MEATER ja lämpötilasäädettävä Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 W tuo uusia ulottuvuuksia savustamiseen. Tällä tuotepaketilla onnistut varmasti!
MEATER langattoman paistomittarin avulla saavutat täydellisen kypsyyden savustaessasi ja seuraat valmistumista helposti puhelimestasi. MEATER mobiiliapplikaatio hälyttää kun ruoka on valmista! Yhdessä MEATER ja lämpötilasäädettävä Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 W tuo uusia ulottuvuuksia savustamiseen. Tällä tuotepaketilla onnistut varmasti!

MEATER langaton paistomittari takaa onnistuneen lopputuloksen grillauksessa ja savustuksessa. Saat tarkan lämpötilan myös paistaessa pannulla ja nuotiolla – ilman häiritseviä johtoja. MEATER paistomittarin avulla saat tehtyä ravintolatasoisia liharuokia vaivattomasti kotona. MEATER mobiiliapplikaatio avustaa kokkauksen alusta loppuun saakka ja hälyttää kun raaka-aine on saavuttanut tavoitelämpötilan. Helposti asennettava sovellus on yhteydessä MEATERiin joko Bluetoothilla tai WiFi-yhteydellä. Bluetooth kantavuus: 10 metriä normaali uuni tai grilli, 3 metriä savustin tai hiiligrilli. Sovellus saatavana Androidille, iPhonelle ja iPadille. MEATER langaton paistomittari säilyy ja latautuu bambusta valmistetussa, tyylikkäässä lataustelineessä.

MEATER paistomittarin ominaisuudet:

Helppo asentaa ja yksinkertainen käyttää
Mobiiliapplikaatio avustaa kokkauksen alusta loppuun
Puhelimesi hälyttää automaattisesti, kun liha on valmis
MEATER on yhteydessä puhelimeesi Bluetoothin avulla
MEATER paistomittari ladataan mukana tulevalla puisella laturilla
Materiaalit: Ruostumaton teräs & keraami
Vedenkestävä, helppo puhdistaa
Bluetooth kantavuus: 10 metriä normaali uuni tai grilli, 3 metriä savustin tai hiiligrilli
Lihan sisälämmön mittaus 100°C asti
Ulkolämpötilan (grilli, uuni yms.) mittaus 275°C asti
Yksi lataus kestää yli 24 tuntia
Koko: 130mm x 6mm
Applikaatio: Android 5.0 tai uudempi, iPhone & iPad iOS 9.3 tai uudempi
Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 W toimii savustuspuruja käyttämällä heti valmiina savustimena ja ilman puruja pihauunina, ympäri vuoden. Portaattoman lämmönsäädön ansiosta laitteen lämpötilan säätäminen sopivaksi onnistuu kätevästi erilaisten ruokien valmistusta varten. Lämmönsäätö välillä 75-230 °C. Laitteella voit valmistaa kalaa, lihaa, kasviksia, äyriäisiä… vain mielikuvitus on rajana.

Runkoon kiinnitetyn lämpömittarin avulla savustuslämpötilan seuraaminen ja säätäminen on helppoa. Savustimen takaosassa olevan tuuletusventtiilin kautta ylimääräinen kosteus pääsee ulos laitteesta ja rasvapeltiin kiinnittyvä kahva auttaa herkkujen ottamista savustimesta. Laitteen ritilä, rasvapelti ja purupelti ovat konepestäviä, joten laitteen puhdistaminen on helppoa. Muurikka Sähkösavustimessa on ritilän ja rasvapellin alle kiinnittyvä kahva, joka helpottaa herkkujen ottamista Sähkösavustimesta.

Muurikka Sähkösavustin PRO ominaisuudet:

Helppokäyttöinen
Suomessa suunniteltu, valmistettu ja tarkastettu
Yksi savustustaso
Ritilän mitat 24 x 42 cm
Yksi puru- ja rasvapelti
Portaaton lämmönsäätö 75-230 °C
Lämpömittarin avulla voi seurata laitteen sisälämpötilaa
Tuuletusventtiili poistaa ylimääräistä savua ja kosteutta
Teho 1100 W
Liitäntäjohto 2 metriä
Ruostumatonta terästä
Rungon halkaisija: 25 cm
Rungon pituus 50 cm
Mukana reseptivihko, joka sisältää 10 reseptiä PRO-savustimelle
Mukana suojahuppu ja pieni pussi savustuspuruja
Ilman puruja savustinta voidaan käyttää grillinä/pihauunina
Lämmönsäätö:
1-asento = 75-110 °C
2-asento = 150-185 °C
3-asento = 190-230 °C

Matalassa lämpötilassa savustaminen (90 – 110 °C)
Jos halutaan, että laitteen lämpötila ei nouse paljoa 100 °C yläpuolelle tai jää jopa alle 100 °C, kannattaa laite kuumentaa aluksi 3-teholla haluttuun lämpötilaan jolloin savua muodostuu laitteeseen. Halutun lämpötilan saavuttamisen jälkeen ylläpitää lämpöä 1-teholla. Savua ei juurikaan muodostu laitteen ollessa 1-teholla.

Keskilämmöllä savustaminen (150 – 180 °C)
Nosta ensin laitteen lämpötila 3-teholla haluttuun lämpötilaan, jonka jälkeen ylläpidä lämpötilaa kääntämällä teho 2-asentoon. Seuraa laitteen lämpömittarista lämpötilan kehittymistä ja säädä tehoa tarvittaessa joko pienemmäksi tai suuremmaksi.

Kuumasavustaminen (190 – 230 °C)
Kuumasavustettaessa laitteen tehoa ei juurikaan tarvitse säätää, vaan voit antaa laitteen olla koko savustamisen ajan 3-säädöllä. Kuumasavustaessa voit seurata kellosta, milloin ruoka on kypsää.

Valmistaja

Opa & Muurikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUURIKKA SÄHKÖSAVUSTIN PRO 1100 W JA MEATER”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: