MAAPUHDISTAMO SAUNAKAIVO

MAAPUHDISTAMO SAUNAKAIVO

253,34 

EAN: 6414903262207 Valmistajan tuotekoodi: 3625038 Osastot: , ,

Kuvaus

Mikäli saunamökilläsi vedenkäyttö on vähäistä jätevesiratkaisuksi riittää pesuvesien johtaminen hallitusti maaperään. Uponor-saunakaivon 300 litran tilavuus riittää ottamaan vastaan hetkellisen isonkin joukon pesuvedet. Saunakaivo toimitetaan asennusvalmiinapakettina puoliskot sisäkkäin. Lisäksi mukana tulee selkeät asennusohjeet.

Uponor-saunakaivon pohja on reijitetty kauttaaltaan jotta imeytyskyky olisi mahdollisimman hyvä. Tosin saunakaivon ympärillä oleva maaperä tulee olla helposti imeytyvää lajia kuten hiekka- tai soramaata. Saunakaivo on erittäin helppo hoitoinen ratkaisu. Se on tarkistettava kerran vuodessa ja poistettava mahdollisesti kerääntyneet roskat ja hiukset. Jos samaan viemäriin yhdistetään mökin pesuvedet, on saunakaivon eteen asennettava mökkikaivo rasvaisia vesiä varten.

Sauna- ja mökkikaivon asennusohje

Uponor-Saunakaivo 326220

  • Saunakaivo on vähäisille vesimäärille soveltuva.
  • Se on tarkoitettu erityisesti saunan pesuvesin imyeyttämiseen.
  • Mukana tuotteessa on kansi 315 mm, nousuputki asennussyvyydelle 240 mm ja ilmastusputki.
  • Tuloviemärin koko on 75 mm.

Valmistaja

UPONOR SUOMI OY

Uponor on yksi johtavista asumisen ja rakentamisen järjestelmätoimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä markkinajohtaja yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmissä Pohjoismaissa. Päätuotteitamme ovat lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmät niin asuin- ja liikerakentamiseen kuin julkiseen rakentamiseenkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MAAPUHDISTAMO SAUNAKAIVO”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: