Lumiesteputki 32x3000mm

Lumiesteputki 32x3000mm

14,90 

Toimitusaika: 5-10 arkipäivää Saatavuus: Tilaustuote Osastot: , ,
Poista

Kuvaus

Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huolto- ja puhdistustöitä. Katon huoltaminen on turvallista silloin, kun kaikki katon turvallisuuden varmistavat tuotteet ovat paikoillaan.

Muista, että kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. Esimerkiksi ulko-oven ja kulkuväylien yläpuolella olevien lumiesteiden tehtävänä on estää lumen putoaminen alla olevien ihmisten päälle. Tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa.

RT-kortti vesikaton turvavarusteet velvoittaa rakennuksen omistajaa huolehtimaan, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin. 3,0m lumiesteputki. Lumiesteputkien (2kpl) lisäksi asennukseen tarvitaan kohteeseen soveltuvat kiinnikkeet katetyypin mukaan. 3,0m lumieste kokonaisuuteen tarvitset kiinnikkeet, kiinnitystarvikkeet ja 2 kpl lumiesteputkea.

Valmistaja

Ruukki

Ruukki tarjoaa laajan valikoiman kestävää kehitystä tukevia rakentamisen tuotteita ja palveluita. Asiakkain ovat sijoittajat, rakennuttajat, arkkitehdit, suunnittelijat ja rakentajat. Runko- ja vaipparakenteiden sekä julkisivuverhousten toimitusvalikoimaan kuuluvat myös suunnittelutyökalut, modernit suunnittelupalvelut, räätälöidyt ratkaisut ja projektiosaaminen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lumiesteputki 32x3000mm”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: