Lapetikkaan asennussarja teräskatolle EAN (5m)

Lapetikkaan asennussarja teräskatolle EAN (5m)

48,40 

Toimitusaika: 5-10 arkipäivää Saatavuus: Tilaustuote Osastot: , , ,
Poista

Kuvaus

Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huolto- ja puhdistustöitä. Katon huoltaminen on turvallista silloin, kun kaikki katon turvallisuuden varmistavat tuotteet ovat paikoillaan.

Muista, että kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. Esimerkiksi ulko-oven ja kulkuväylien yläpuolella olevien lumiesteiden tehtävänä on estää lumen putoaminen alla olevien ihmisten päälle. Tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa.

RT-kortti vesikaton turvavarusteet velvoittaa rakennuksen omistajaa huolehtimaan, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin. Lapetikkaan asennussarja teräskatteille, esim Ruukki Tiilikainen, Ruukki Aaltokainen, Ruukki Elite, T20 yms.. Asennussarjalla voi asentaan maksimissaan 5m tikasrungon. Pidemmille rungoille tarvitaan tarpeen mukaan useampi asennussarja. Asennussarja sisält

Valmistaja

Ruukki

Ruukki tarjoaa laajan valikoiman kestävää kehitystä tukevia rakentamisen tuotteita ja palveluita. Asiakkain ovat sijoittajat, rakennuttajat, arkkitehdit, suunnittelijat ja rakentajat. Runko- ja vaipparakenteiden sekä julkisivuverhousten toimitusvalikoimaan kuuluvat myös suunnittelutyökalut, modernit suunnittelupalvelut, räätälöidyt ratkaisut ja projektiosaaminen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lapetikkaan asennussarja teräskatolle EAN (5m)”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: