Heinäsirkka keittiössä – Hyönteiskeittokirja
16,70 €
- Kuvaus
- Tekniset tiedot
- Valmistaja
- Arviot (0)
Kuvaus
Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta Suomessakin. Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.
Hyönteiset ovat vähärasvaisia, ja niissä on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja. Ja, kyllä vain – ne myös maistuvat hyvältä.
Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia reseptejä kokeilunhaluiselle kotikokille. Friteerattuja kotisirkkoja, paahdettuja jauhomatoja villivihannespedillä, tagliatellea sirkkapeston kera, hienoja buffalotoukkapraliineja ja paljon muuta.
Kirja opastaa myös, kuinka esikäsitellä itse kerättyjä ruokahyönteisiä ja toukkia.
Folke Dammann on saksalainen gastronomiaan ja ravintoon erikoistunut viestintäsuunnittelija ja hyönteisekspertti. Vuonna 2013 hän perusti Schleswig-Holsteinissa toimivan Snack Insects -nettikaupan, joka myy pakastekuivattuja syötäviä hyönteisiä.
Nadine Kuhlenkamp on Hampurissa asuva valokuvaaja ja art-director.
- Ilmestymisaika: 2/2016
- Sivumäärä: 128 s.
- Koko: 190 x 250 mm
- Sidosasu: sidottu, nelivärinen
- Kirjastoluokka: 68.2
- ISBN: 9789523122567
- Suomennos: Juho Nurmi
- Kansi: Taittopalvelu Yliveto Oy
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.