Gyproc Kipsilevypaikka

Gyproc Kipsilevypaikka

28,90 

Valmistajan tuotekoodi: 16228 Osasto: Toimitustapa ja -hinta: Useamman tuotteen yhteisrahdin näet lisäämällä tuotteet ostoskoriin.

Kuvaus

Gyproc kipsilevypaikka on kätevä ja helppo tapa korjata kipsilevyn tullut reikä. Reikä voi olla seurausta esimerkiksi oven kahvan lujasta osumasta, tai jos seinään on jäänyt ylimääräinen rasianreikä, joka halutaan piiloon. Paikan avulla kipsilevyn paikkaus sujuu nopeasti ja helposti ilman ylimääräisiä tukia ja sotkua.

Kipsilevypaikka on rei’itetty ja lujitettu alumiinilevy, jonka päällä on lasikuituharso. Paikassa on asennusta helpottava tarraliimapinta, jonka ansiosta paikka pysyy seinäpinnassa, kunnes se on kiinnitetty valmistasoitteella. Pakkauksessa on kolmen kokoisia paikkoja: 150 x 150, 100 x 100 ja 50 x 50 mm.

Paikka on erinomainen apu reiän korjaamiseen

  • korjaaminen sujuu nopeasti ja helposti (työkustannusten säästö)
  • ei aiheuta suurta sotkua
  • kolme eri työvaihetta (paikan asentaminen, kittaus ja hionta)

Paikka asetetaan korjattavan alueen päälle ja painellaan huolellisesti alustaan, mihin se kiinnittyy liimapintansa avulla. Tämän jälkeen alue ylitasoitetaan käyttäen valmistasoitteella (suositus:Gyproc ProMix Mega J). Toinen tasoitekerros lisätään edellisen kuivuttua. Paras lopputulos saavutetaan kahdella tasoitekerroksella kun käytetään toiseen kerrokseen Gyproc ProMix Finish valmistasoitetta. Tämän jälkeen pinta on valmis maalattavaksi tai tapetoitavaksi.

Paketti sisältää:

  • 5 kpl 150 x 150mm
  • 5 kpl 100 x 100mm
  • 2 kpl 50 x 50 mm kipsilevypaikkaa.

Kipsilevypaikan asentaminen on helppoa ja onnistuu ohjeidemme avulla näppärästi.

Valmistaja

Gyproc

Gyproc on kevytrakentamisen markkinajohtaja ja edelläkävijä. Gyproc-kipsilevyt ja -järjestelmät mahdollistavat monipuoliset, muunneltavat ratkaisut sekä ammattilaiselle että pienrakentajalle. Kipsipohjaisen kevytrakentamisen etuja ovat helppous, monipuoliset tilaratkaisut, muunneltavuus, ympäristöystävällisyys, paloturvallisuus ja hyvä sisäilma.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gyproc Kipsilevypaikka”