Bitumilakka (BIL 80/85) 10 l

Bitumilakka (BIL 80/85) 10 l

55,26  /astia

EAN: 5708615000747 Valmistajan tuotekoodi: 54511 Osastot: , ,

Kuvaus

Kylmänä juokseva bitumipohjainen kosteuseriste ja katonhoitoaine BIL 80/85. Soveltuu kermikattojen hoitoon sekä betonipinnoille siveltäväksi kosteuseristeeksi. Alusta esisivellään Bitumiliuoksella. Ei sisätiloihin.

Levityksen ja kuivumisen aikana bitumilakka ei siedä vesisadetta. Icopal Bitumilakan kuivumisaika on 3–4 tuntia +20 °C. Menekki: n. 0,5–1,0 l/m² pinnasta riippuen.

Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas ja kuiva. Jos kysymyksessä on betonipinta, se esisivellään Icopal Bitumiliuoksella BIL20/85. Jotta kuivumisaika saadaan lyhyeksi, sivellään lakkaa hyvin ohuelti. Lakka voidaan levittää harjalla, telalla tai ruiskuttamalla. Mikäli Icopal Bitumilakka on kylmästä johtuen liian kankeaa, voidaan sitä varovasti lämmittää vesihauteessa. Työvälineiden puhdistamiseen soveltuu mineraalitärpätti.

Varastoitava pystyasennossa ja sisätiloissa (väh. +5 °C)

Valmistaja

Icopal

Icopal Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen.Icopal Oy:n valikoimaan kuuluvat kate- ja vedeneristysmateriaalit sekä rakennusten suojaamiseen tarkoitetut tuotteet.

BMI-Icopalin tuotteiden toimituskulut 25€/tilaus lopulliset toimituskulut saa selville kassalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bitumilakka (BIL 80/85) 10 l”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: