Biolan Harmaavesisuodatin 70

Biolan Harmaavesisuodatin 70

2190,00 

LVIS: 3623601 Valmistajan tuotekoodi: 70573300 Osastot: , ,

Kuvaus

Matala puhdistamo kaikille pesuvesilleSuodattimen toiminta perustuu jäteveden mekaaniseen ja biologiseen suodattamiseen. Suodattimessa käytetään orgaanista suodatinmateriaalia, johon jäteveden epäpuhtaudet tarttuvat. Suodatinmateriaalin pinnalla elävä pieneliöstö käyttää epäpuhtaudet ravinnokseen.

Rakenne:

Harmaavesisuodatin 70 koostuu kahdesta puhdistusyksiköstä eli moduulista. Tuleva jätevesi jaetaan moduuleihin niiden välissä olevan muhvihaaran avulla. Molemmissa moduuleissa on viisi päällekkäin sijoitettua suodatinlaatikkoa. Jätevesi johdetaan ylimmäisiin suodatinlaatikoihin. Suodattimen sisällä jätevesi valuu painovoimaisesti suodatintasolta toiselle laatikon päädyssä olevien aukkojen kautta.

Ilmankierto toimii moduuleissa painovoimaisesti: takaseinän alemmasta ilmanvaihtoventtiilistä sisään ja yläventtiilistä ulos. Pieneliöstön hapensaanti on laitteen toiminnan kannalta oleellista.

Suunnittelu:

Jätevesijärjestelmän rakentaminen tai sen muuttaminen edellyttää yleensä kunnan rakennusvalvonnan myöntämää rakennus- tai toimenpidelupaa tai toimenpideilmoitusta. Rakentamisen lupaa haetaan asianmukaisella suunnitelmalla. Suunnitelma sisältää mm. asemapiirroksen ja poikkileikkauskuvan korkeusasemineen. Varmista tarvittavat luvat, vaatimukset ja ohjeet kotikuntasi rakennusvalvonta- tai ympäristöviranomaiselta.

Kiinteistön WC:n tai kuivakäymälän jätevedet on johdettava umpisäiliöön tai käsiteltävä muuten asianmukaisesti. Suodattimeen ei saa johtaa sade-, hule- tai perustusten kuivatusvesiä. Moduulin suodatinmateriaalin puhdistusteho säilyy noin 100 käyttövuorokautta, minkä jälkeen se on vaihdettava huolto-ohjeiden mukaisesti.

Biolan Harmaavesisuodatin 70Matala puhdistamo harmaille vesille!

  • puhdistamo kaikille pesuvesille
  • kapasiteetti 500 litraa vuorokaudessa
  • asennetaan maan päälle
  • kotimainen ja ekologinen suodatinmateriaali
  • sopii myös talvikäyttöön

Tuotenumero: 70573300

LVI-numero: 3623601Valmistusmateriaalit: Suodatin on valmistettu pakkasenkestävistä materiaaleista ja se on lämpöeristetty polyuretaanilla. Metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Laite on toimintavarma ja pitkäikäinen.

Mittatiedot:

- Yhden moduulin mitat (leveys x korkeus x syvyys): 600 x 700 x 1010 mm

- Kaksi moduulia rinnakkain leveys: n. 1350 mm

- Putkiyhteet: Ø 75 mm viemäriputkille

- Tulo- ja lähtöyhteen korkeusero: 530 mm (pudotuskorkeus)

- Kapasiteetti: 500 litraa vuorokaudessa, maksimituntivirtaama 50 l/h

- Paino ilman suodatinmassaa: 2 x n. 38 kg

Valmistaja

Biolan

Biolan valmistaa luomuviljelyyn ja ekologiseen viheralueiden hoitoon soveltuvia tuotteita ja se on yksi Suomen tunnetuimmista alansa osaajista. Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kompostorit, jätevesijärjestelmät, kuivakäymälät ja kasvihuoneet sekä monenlaiset tuoteryhmäkohtaiset lisätarvikkeet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Biolan Harmaavesisuodatin 70”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: