Aluskermi TarraLight tarrareunainen 1 x 10 m

Aluskermi TarraLight tarrareunainen 1 x 10 m

56,24  /rulla

EAN: 6416193230119 Valmistajan tuotekoodi: 23011 Osastot: , ,

Kuvaus

Kumibitumista valmistetut umpialustalle asennettavat aluskermit ovat kaikkein varmin aluskateratkaisu. Se on pitkäikäinen, joustava ja vesitiivis ratkaisu, johon läpiviennit saa varmimmin toteutettua. Katto voidaan jättää talveksi TarraPolar tai TarraLight-aluskermin varaan.

Tarrareunaiset aluskermit voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Ne naulataan kiinni alustaan leveäkantaisilla kuumasinkityillä huopanauloilla, joiden tulee olla riittävän pitkiä. Päätysaumoihin ja yksityiskohtiin tarvitaan lisäksi Kumibitumiliimaa. Aluskermin menekki: Katon pinta-ala +15 %.

Monikerroskatteiden liimareunainen aluskermi uudella mustalla kitkapinnalla. Kitkapinta parantaa työturvallisuutta varsinkin jyrkillä katoilla. Pituus 10 m. Leveys 1 m. Tuoteluokat TL3 / BH3 / AKK1. 2200g/m2.

Käytä materiaalimenekin laskentaan kattolaskuria

Valmistaja

Icopal

Icopal Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen.Icopal Oy:n valikoimaan kuuluvat kate- ja vedeneristysmateriaalit sekä rakennusten suojaamiseen tarkoitetut tuotteet.

BMI-Icopalin tuotteiden toimituskulut 25€/tilaus lopulliset toimituskulut saa selville kassalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aluskermi TarraLight tarrareunainen 1 x 10 m”

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: