Kikka-piipunhatut

Kikka-piipunhatut

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

KIKKA-piipunhatun suojassa piippu ei murene, vaan kestää sortumatta ankarat sään vaihtelut vuodesta toiseen. Hattu estää tehokkaasti kosteusvaurioiden syntymisen eli se suojaa myös taloasi. Piipunhatulla ei siis suojata ainoastaan savupiippua, vaan myös taloa kosteusvaurioilta, jotka ovat hyvin yleisesti lähtöisin savupiipusta valuneesta vedestä.

Kaareva muoto lisää piipunhatun tukevuutta ja vähentää myös hatun lumikuormaa. Kaarevuuden ansiosta piipunhattu on tuulella ja sateella lähes äänetön.

Kaareva piipunhatun kansi on todella luja. Kansiosan elementit menevät limittäin, joten se lisää lujuutta entisestään. Kaarevuus antaa myös tyylikkään muodon hatulle. Ja mikä tärkeintä – veto vain paranee.

KIKKA-piipunhattu on helppo tilata, kuljettaa ja kasata! Paketissa mukana olevat vakiojalat soveltuvat piipunpäähän, jonka valun paksuus on 40–85 mm. Mikäli valu on esim. yli 85 mm ja alle 140 mm soveltuvat 140 mm valuvälillä varustetut jalat.

KIKKA-piipunhattu koostuu yhdestä tai useammasta elementistä, joten suurenkin hatun elementit mahtuvat helposti henkilöautoon. Jokaisen elementin pituus on n. 60 cm. Kun yhdistelet useampia elementtejä, on yhden elementin hyötypituus suurimmillaan 55 cm. Asennus on todella helppoa, onnistuu vuodenajasta riippumatta, vain jakoavainta apuna käyttäen!

Paketissa mukana olevat vakiojalat soveltuvat piipunpäähän, jonka valun paksuus on 40–85 mm (mitta C). Mikäli valu on esim. yli 85 mm ja alle 140 mm soveltuvat 140 mm valuvälillä varustetut jalat.