Aroma sense

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Aroma Sense -suihkupäät ovat voittaneet lukuisia suihkuvertailuja maailmanlaajuisesti. Vie kylpyhuoneesi seuraavalle tasolle. Aroma Sensen tuotteita löytyy esimerkiksi Hilton -hotelleista maailmanlaajuisesti. Suomessa suihkuja löytyy esim Scandic ja Sokos hotellien premium huoneista.

Kun haetaan veden ja rahan säästöä suihkuista, ensimmäinen ja perinteinen tapa on kuristaa veden tuloa letkun ja suihkun välissä. Aroma Sensen suihkuissa vettä tulee pienistä kolmion muotoisista rei´istä hyvällä paineella.

Vaikka suihkun paine Aroma Sensen suihkupäitä käytettäessä nousee, suihku on silti hyvin pehmeä ja miellyttävä. Testien mukaan suihkukuvio on tiheä, sopivan levyinen sekä tehokkaasti pesevä. Jos olet joskus kokeillut suihkuttaa puutarhaletkulla ilman suutinta tai laittamalla peukalosi letkun päähän, tiedät eron tavallisen suihkupään ja Aroma Sense suihkupään eron.

Aroma Sense suihkupäiden sisällä on patruuna, jossa on luonnollisia aroma öljyjä ja C-vitamiinia. Valikoimassa on aistikkaita tuoksuja, jotka kruunaavat suihkuelämyksesi. Valitse oma lempituoksusi tai tuoksuton vaihtoehto. Aromaterapeuttiset aromapatruunat vapauttavat kevyesti tuoksua ja hoitavat kuivaa ihoa tuoden kylpylän kotiisi. Pehmeä, mutta tehokas suihkun virtaus on kuin hierontaa. Nauti joka päivä luksuksesta!