Palautusehdot

RAKENTAJA.FI-VERKKOKAUPPA – PALAUTUSEHDOT

  1. Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole tuotteilla, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan Asiakkaan toiveiden mukaisesti tai ne ovat tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai joita ei tuotteen luonteen vuoksi voida palauttaa edelleen myytäväksi. Palautusoikeutta ei myöskään ole Osuuskunta Suomen Asuntomessujen pääsylipuilla.
  2. Palautusoikeus on ainoastaan tuotteilla, jotka ovat virheettömiä ja käyttämättömiä. Sanottu ei kuitenkaan rajoita Asiakkaan oikeutta avata pakkaus ja tutustua tuotteeseen samoin tavoin kuin jos tuote ostettaisiin liikkeestä.
  3. Asiakas voi peruuttaa kaupan ilmoittamalla siitä Myyjälle ja palauttamalla tuotteen Myyjän osoittamaan osoitteeseen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilauksen noutamatta jättäminen toimitusehtojen 4.2 kohdassa tarkoitetussa ajassa katsotaan myös kaupan peruuttamiseksi.
  4. Myyjä palauttaa Asiakkaalle tämän maksaman kauppahinnan vastaanotettuaan tavaran. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista, jotka Myyjä veloittaa Asiakkaalta.
    1. Kun palautuksessa on kyseessä postipakettia suuremmat tuotteet, joiden kuljetukseen tarvitaan esim. nosturia ja/tai kuorma-autoa, vaihtelevat kuljetusmaksut suuresti riippuen esim. osoitteesta, kuljetusten saatavuudesta ja tieyhteyksistä. Siksi emme pysty antamaan näille tuotteille mahdollisen palautuskuljetuksen kustannusta etukäteen. Tarvittaessa se on tiedusteltava paikalliselta kuljetusliikkeeltä.